LLithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
LLithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
LLithtech 10KWh 51.2V 200Ah Power Wall Home Energy System

TENTANG KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd.

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk batré litium anu tiasa diisi ulang. Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.

0
PRODUK
0
PASAR
0
NGALAMAN
0
Koperasi

PRODUK KAMI

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk batré Litium anu tiasa diisi ulang.
Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.
;
Lithtech TE24100 2kw Lithium Battery Ups Lithium Solar Battery LCD USB Deep Cycle Telecom 24v 100ah Lifepo4 Battery Pack
Lithtech TE24200 Deep Cycle 24V 200Ah LiFePo4 Battery Pack Lithium Ion Iron Rechargeable Battery
Lithtech TE12200 Deep Cycle Lithium Ion 12V 200Ah Lifepo4 Battery For Rv/Boats/Marine Use
Lithtech ESS Powerwall Hybrid 48V 200Ah LiFePO4 Lithium Ion Battery 48V 10KWh Home Solar Storage System Battery
Lithtech TE12100C 32650 Cylindrical Battery Pack 12v 100ah Lithium Ion Batteries
Lithtech TE12300 12.8V 300Ah RV Battery Pack for Lead Acid Replacement 12V 300Ah LiFepo4 Battery
Lithtech TE2000 48V 50Ah Lithium Battery 6000 Times Cycle Life Solar Energy Storage 48V 50Ah
Lithtech TE4000 48V 100Ah ESS Battery Energy Storage System Lifepo4 Battery
Lithtech TE12100 Solar Lifepo4 12v 100ah Lithium Iron Phosphate Battery Pack
APLIKASI

BLOG

Shenzhen Lithtech Energy Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur, khusus pikeun R&D, produksi sareng pamasaran produk baterai litium anu tiasa diisi ulang. 

Anu sapinuhna kalibet dina panilitian & pamekaran, produksi sareng penjualan pikeun batré litium kualitas luhur.
 

Kumaha carana nangtukeun naha anjeun kedah ngagentos batré golf golf?

Lithtech nawiskeun seueur pilihan aki-aki siklus jero anu tiasa dipilih, Kalebet batré Lélium Lifepo4. Naha anjeun milari batré tunggal kanggo karinjang golf pribadi anjeun atanapi anjeun ngatur seueur gorobag di klub golf sareng peryogi sababaraha batré, kantun milih pilihan sareng modélna, sareng Golf kami ...

2020 / Dec / Sun.
Kumaha carana milih batré litium pikeun kémping RV anjeun?

Seueur réréncangan anu bakal ngémutan masalah-masalah ieu nalika aranjeunna milih batré pikeun RV na: 1. Batré anu paling cocog pikeun RV kuring? Asam timbal tradisional, atanapi batré litium? 2. Tiasa batré litium anjeun ngajawab masalah Éléktrik pikeun RV kuring? 3. Naon jinis batré lithium sareng naon kapasitas c ...

2020 / Dec / Sun.
Kumaha Cara Ngébréhkeun kognisi Anjeun pikeun Panyimpenan Batré Surya?

  Naon ari Panyimpenan Batré Surya? Batré surya mangrupikeun hijian anu cicingeun dieusi nalika mantra cerah, sareng nalika panél surya lirén ngahasilkeun listrik, batréna tiasa ngaluarkeun tanaga. Panyimpenan batré surya ngamungkinkeun anjeun neraskeun nganggo énergi anu dihasilkeun sareng disimpen nalika ...

2020 / Dec / Sun.
Kumaha Kakuatan Surya Kanggo Bumi Anjeun

  Naha anjeun ngagaduhan sistem tanaga surya anu aya, atanapi anu ngémutan masang surya di bumi anjeun, panyimpenan énergi padumukan (aki) nawiskeun cara pikeun muka konci poténsial tatasurya surya. Con Edison Solusi gaduh pangalaman éksténsif dina nyocogkeun neundeun batré sareng surya sareng ...

2020 / Dec / Sun.
Hak Cipta  2020 Shenzhen Lithtech Enegy Co., Ltd.

Tautan Gancang

TAROS KAMI

Surat:  christine@lith-tec.com
Telp: + 86-755-23772509
Mobile: + 86-15013751033
Fax: 86-755-23772509

    

NINGGALKEUN PESAN ANJEUN

Tanya Basket ( 0)
0